Szállítás

Az ár a szállítási költséggel növekedhet, ezen felül semmiféle egyéb költség nem terheli a megrendelőt. A kiválasztott és megrendelt termék, termékek árait garantáljuk a megrendelés időpontjától egészen a számla kiállításáig. A készletről megrendelt termékeket a megrendeléstől számított 3-5 munkanapon belül kézbesíti a megbízott futárszolgálat, jelen esetben a FoxPost, a megjelölt szállítási címre. Kivételt képeznek ez alól azok a termékek, amelyek nem találhatók raktáron. Ezek szállítási ideje 10-15 nap.

HOGY TERMÉKEINK ELJUSSANAK ÖNHÖZ, FONTOS MEGJEGYEZNI!

Rendelést követően a termékek útja és állapota könnyen követhető. Megrendeléseinkre SMS-el és e-maillel támogatjuk a csomagkövetést az átvételi lehetőségeknél leírt módokon.

Kérjük Önt, hogy a csomagátvétel után a csomag sértetlenségét és a rendelt tételeket azonnal ellenőrizze!

A legjobb szállítási cím mindig az, ahol Ön vagy megbízottja napközben 8-17-ig elérhető, esetleg azonnal odahívható, amint a futár a megadott telefonon értesítést küld a kézbesítésről.  A futárszolgálat aláíratja az átvételt az átvevő személlyel, meghatalmazásra hivatalosan nincs szükség. Ennek ellenére érdemes előkészíteni az átvételt az átvevő személy(ek) megfelelő tájékoztatásával.

Abban az esetben, ha a futár, kézbesítő a csomag átadását nem tudja teljesíteni, értesítést hagy a postaládában. Küldeményéről ilyen esetben az értesítőn megadott telefonszámon érdeklődhet.

Az első sikertelen kézbesítés után a futár, kézbesítő szolgálat egy az újra egyeztetett időpontban ismételten megkísérli a csomag kiszállítást. A megrendelő, vevő köteles átvenni és kifizetni a megrendelt árut és annak szállítási költségét. A teljes költség végösszegről a vevő a megrendelés megadásánál, minden esetben, még a megerősítés előtt tájékoztatást kap a webáruház felületén!

1. UTÁNVÉTES KISZÁLLÍTÁS

1.1 SZÁLLÍTÁSI KÖLTSÉG

A teljes házhozszállítási költség Bruttó 1700 Ft! Ennek értelmében Önnek a megrendelt termékek kereskedelmi, bruttó árát és a szállítási költség összegét kell megfizetnie.

Egyéb esetben automatába való szállításnál utánvét esetén Bruttó 980Ft

1.3 A FIZETÉSI MÓDOK SPECIÁLIS FELTÉTELEI

Előre utalás esetén a szállítási költség automatába Bruttó 790 Ft. Az előre átutalt áru és szállítás költség összegének beérkezését követő lekönyvelés után kezdődik az áru(k) csomagolása és szállítása. Házhozszállítás esetében 1500 Ft

Utánvét esetén az egyedi utánvét kezelési költség díja bruttó 190 Ft amely hozzáadódik a szállítási költség árához.

A küldemények és megrendelések követésére webáruházunk e-mail tájékoztatást küld Önnek, amikor a raktárban történő csomagolás után a futárszolgálatnak továbbítjuk a csomagot. A csomag útját probléma esetén a Foxpost ügyfélszolgálatánál érdeklődve tudja ellenőrizni

 2. CSOMAGOLÁSI INFORMÁCIÓK

A szállítási díj teljes mértékben fedezi a csomagolási költségeket.

Sérült csomagolás illetve küldemény esetén haladéktalanul készítsen kárjegyzőkönyvet átvétel előtt! Ez egy Ön által készített és aláírt dokumentum, mely lehetőleg tartalmazza a rendelés számot, a sérülés mértékét, az átvétel körülményeit és lehetőleg fotókat a sérülésről. A külsőleg fel nem ismerhető károkat a csomag kibontása után, de a kiszállítást követő hét napon belül írásban jelezze futárszolgálatnak a tőlük kapott visszaigazoló e-mail címre!